نی‌ نی سایت

سوتی‌های آشپزی: وقتی خلاقیت به فاجعه ختم می‌شود! (گلچینی از نی نی سایت)

آشپزی هنریه که با تمرین و تجربه به دست میاد. اما خب، تو این مسیر ممکنه گهگاهی یه سوتی‌هایی هم بدیم که تا مدت‌ها سوژه‌ی خنده بشه. امروز میخوایم یه سر به نی نی سایت بزنیم و یه گلچینی از این سوتی‌های بامزه رو با هم بخونیم. آماده‌اید؟

این سوتی‌ها ثابت میکنه که همه‌ی ما تو آشپزی یه جاهایی کم میاریم. پس اگه شما هم یه همچین تجربه‌ای داشتید، خجالت نکشید و تو قسمت نظرات با ما به اشتراک بذارید!

  • به جای شکر، نمک ریختم تو شربت! مهمونا هم کلی تعریف کردن از طعم جدیدش!
  • داشتم کیک درست می‌کردم، به جای بیکینگ پودر، پودر لباسشویی ریختم! یه کیک کف‌آلود تحویل گرفتم!
  • میخواستم ته دیگ سیب زمینی درست کنم، همه‌ی سیب زمینی‌ها چسبیدن به ته قابلمه و سیاه شدن!
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • غذا سوخت، اومدم بوشو از بین ببرم، عطر پاشیدم تو خونه! بدتر شد!
  • تخم مرغ آب پز گذاشتم، یادم رفت، منفجر شد و همه‌ی سقف آشپزخونه رو تخم مرغی کرد!
  • به جای روغن، آب ریختم تو ماهیتابه!
  • میخواستم ماکارونی آبکش کنم، همه‌ی ماکارونی‌ها از آبکش رد شدن و رفتن تو سینک!
  • تو فر رو روشن کردم، قابلمه رو گذاشتم توش بعد یادم اومد در فر رو باز کنم!
  • به جای آبلیمو، سرکه ریختم رو سالاد!
  • خواستم برنج دم کنم، آبش تموم شد، روش دوباره آب ریختم! شفته شد!
  • تو سوپ جو، به جای جو پرک، جو پوست کنده ریختم!
  • هویج پلو درست کردم، هویج‌هاش خام موند!
  • تو قرمه سبزی، به جای لوبیا قرمز، لوبیا چیتی ریختم!
  • خواستم ژله درست کنم، ژلاتینش حل نشد، یه ژله‌ی دون دون تحویل گرفتم!
  • به جای زعفران، زردچوبه ریختم تو شله زرد!
  • میخواستم پیاز داغ درست کنم، همه‌ش سوخت و سیاه شد!
  • نون سیر درست کردم، سیرش خام موند!
  • تو عدس پلو، کشمش ها سوخت!
  • خواستم شامی کباب درست کنم، همه وا رفتن!
  • میخواستم فرنی درست کنم، ته گرفت!

این فقط یه گوشه از سوتی‌های آشپزی بود که تو نی نی سایت پیدا کردم. مطمئنم شما هم کلی خاطره‌ی خنده‌دار تو این زمینه دارید.

آشپزی یه تجربه‌ی یادگیری مستمره و اشتباه کردن بخشی از این فرایند. مهم اینه که از اشتباهاتمون درس بگیریم و دفعه‌ی بعد سعی کنیم بهتر عمل کنیم!

امیدوارم از خوندن این پست لذت برده باشید!



سوتی های آشپزی: خنده دارترین تجربیات نی نی سایتی ها!

سوتی های آشپزی: خنده دارترین تجربیات نی نی سایتی ها!

وقتی به جای شکر، نمک ریختم!

یه بار می خواستم شله زرد درست کنم، حواسم نبود به جای شکر، نمک ریختم. فقط بگم آبروم رفت! همه فکر می کردن دیوونه شدم. بعدا فهمیدم شیشه های شکر و نمک رو جابجا گذاشته بودم. هیچ وقت شله زرد به اون شوری نخورده بودم!دیگه از اون به بعد قبل از ریختن هر ماده ای، حتما یه ذره می چشم!نی نی سایتی ها میگن اگه نمک رو کم کم اضافه می کردی شاید میشد یه کاریش کرد!ولی دیگه خیلی دیر شده بود. اون شله زرد رو ریختم دور و از نو شروع کردم.

کیک سوخته با طعم ذغال!

یه بار کیک گذاشتم توی فر، بعد رفتم خوابیدم. وقتی بیدار شدم دیدم بوی سوختگی همه جا رو گرفته. کیک کاملا سیاه شده بود و بوی ذغال می داد. حتی سینی فر هم سیاه شده بود!دیگه هیچ وقت موقع کیک پختن نمی خوابم. نی نی سایتی ها میگن از تایمر استفاده کن!حق با اوناست، باید از تایمر استفاده کنم. از اون روز به بعد یه تایمر بزرگ خریدم!

وقتی ماکارونی، فرنی شد!

یه بار ماکارونی گذاشتم بپزه، بعد رفتم یه کار دیگه انجام بدم. وقتی برگشتم دیدم آبش تموم شده و ماکارونی ها به هم چسبیدن و یه چیزی شبیه فرنی شده بودن!اصلا قابل خوردن نبود. خیلی ناراحت شدم، چون گشنه ام بود. نی نی سایتی ها میگن باید حواست به آب ماکارونی باشه!واقعا حق دارن، دیگه حواسمو جمع می کنم. از اون به بعد هر چند دقیقه یه بار به ماکارونی سر می زنم. تجربه ی خیلی بدی بود.

سیب زمینی سرخ کرده های خام!

یه بار سیب زمینی سرخ کرده درست کردم، ظاهرش خیلی خوب بود، طلایی و خوشرنگ. ولی وقتی خوردم دیدم خامِ خامِ!فقط ظاهرش خوب بود. خیلی دلم سوخت. نی نی سایتی ها میگن باید با حرارت ملایم سرخ کنی!آره، دفعه بعد حتما با حرارت ملایم سرخ می کنم. از اون به بعد حرارت رو کم می کنم و بیشتر سرخ می کنم. حالا سیب زمینی هام ترد و پخته هستن.

آش رشته ای که شور شد!

یه بار داشتم آش رشته درست می کردم، نمی دونم چرا دستم رفت و خیلی زیاد نمک ریختم توش. آش شورِ شور شده بود!هیچ کاریش هم نمیشد کرد. همه می گفتن خیلی شوره. نی نی سایتی ها میگن یه سیب زمینی بنداز توش!دفعه بعد حتما این کارو می کنم. دیگه خیلی با احتیاط نمک می ریزم. آش رشته دیگه هیچ وقت به اون شوری نشد.

ته دیگ سوخته و سیاه!

یه بار برنج گذاشتم و ته دیگ سیب زمینی گذاشتم، بعد یه دفعه یادم رفت و رفتم بیرون. وقتی برگشتم دیدم ته دیگ کاملا سوخته و سیاه شده!برنج هم بوی سوختگی گرفته بود. خیلی ناراحت کننده بود. نی نی سایتی ها میگن باید حواست به برنج باشه!دیگه حواسمو جمع می کنم. از اون به بعد دیگه موقع برنج درست کردن بیرون نمیرم. ته دیگام دیگه نسوخته.

کتلت های خمیری!

یه بار داشتم کتلت درست می کردم، تخم مرغ خیلی زیاد ریختم توش، بعد کتلت ها شل و خمیری شدن و اصلا نمی تونستم سرخشون کنم!خیلی بد شده بودن. اصلا نمی چسبیدن بهم. نی نی سایتی ها میگن باید آرد سوخاری بزنی!دفعه بعد حتما این کارو می کنم. دیگه حواسم هست تخم مرغ زیاد نریزم. کتلت هام دیگه خمیری نمیشن.

خورشت قیمه با طعم شیرین!

یه بار داشتم خورشت قیمه درست می کردم، اشتباهی به جای رب گوجه، مربا ریختم توش! خورشت قیمه یه طعم شیرینی عجیبی داشت!اصلا قابل خوردن نبود. همه می گفتن خیلی عجیبه. نی نی سایتی ها میگن حواستو جمع کن!دیگه حواسمو جمع می کنم. از اون به بعد همه مواد رو قبل از ریختن چک می کنم. دیگه قیمه ام شیرین نمیشه.

کوکو سیب زمینی های وا رفته!

یه بار داشتم کوکو سیب زمینی درست می کردم، سیب زمینی ها رو خوب آب نگرفته بودم، کوکوها وا رفتن و شکلشون رو از دست دادن. خیلی بد شدن. اصلا خوشگل نبودن. نی نی سایتی ها میگن باید آب سیب زمینی رو خوب بگیری!دیگه حتما این کارو می کنم. از اون به بعد سیب زمینی رو خوب می فشارم تا آبش بره. کوکو سیب زمینی هام دیگه وا نمیرن.

سوپ جو با ته مزه سوختگی!

یه بار داشتم سوپ جو درست می کردم، گذاشتم روی گاز و رفتم یه کار دیگه انجام بدم. وقتی برگشتم دیدم ته گرفته و یه ته مزه سوختگی داره!خیلی بد شده بود. بوی سوختگی اذیت می کرد. نی نی سایتی ها میگن باید مرتب هم بزنی!دفعه بعد حتما این کارو می کنم. دیگه سوپ رو مرتب هم می زنم. سوپم دیگه ته نمیگیره.

پیتزای خمیر!

یه بار خمیر پیتزا درست کردم، خوب ورز ندادم، بعد پیتزا خمیر شد و اصلا پخته نشد. خوردنش سخت بود. همه گفتن خوب نشده. نی نی سایتی ها میگن خمیر رو خوب ورز بده!دیگه حتما این کارو می کنم. از اون به بعد خمیر رو خوب ورز میدم. پیتزام دیگه خمیر نمیشه.

ژله ای که نبست!

یه بار ژله درست کردم، آب زیاد ریختم توش، بعد ژله نبست و آبکی شد. خیلی بد شده بود. همه می خندیدن. نی نی سایتی ها میگن باید طبق دستور درست کنی!دیگه حتما این کارو می کنم. از اون به بعد طبق دستور پیش میرم. ژله هام دیگه خوب میشن.

شیرینی هایی که سفت شدن!

یه بار شیرینی درست کردم، خیلی زیاد آرد ریختم توش، بعد شیرینی ها سفت شدن و مثل سنگ شده بودن. خوردنشون سخت بود. هیچکس دوست نداشت بخوره. نی نی سایتی ها میگن آرد رو کم کم اضافه کن!دیگه حتما این کارو می کنم. آرد رو کم کم اضافه می کنم. شیرینی هام دیگه سفت نمیشن.

مرغ آب پز به جای مرغ بریان!

یه بار مرغ گذاشتم تو فر، درجه حرارت رو خیلی کم گذاشتم، مرغ آب پز شد به جای اینکه برشته بشه. اصلا خوشمزه نبود. ظاهرش هم خوب نبود. نی نی سایتی ها میگن درجه حرارت رو تنظیم کن!دیگه حتما این کارو می کنم. درجه حرارت رو تنظیم می کنم. مرغم دیگه آب پز نمیشه.

سالادی که سرکه ای شد!

یه بار سالاد درست کردم، خیلی زیاد سرکه ریختم توش، سالاد خیلی ترش شده بود. دهن رو جمع می کرد!کسی نخورد. نی نی سایتی ها میگن سرکه رو کم کم اضافه کن!دیگه حتما این کارو می کنم. سرکه رو کم کم اضافه می کنم. سالادم دیگه سرکه ای نمیشه.

سوپ پیازی که تلخ شد!

یه بار سوپ پیاز درست کردم، پیاز رو خیلی سوزوندم، سوپ تلخ شده بود. اصلا خوشمزه نبود. همه می گفتن تلخه. نی نی سایتی ها میگن پیاز رو نسوزون!دیگه حتما این کارو می کنم. پیاز رو نسوزونم. سوپم دیگه تلخ نمیشه.

کوفته هایی که از هم پاشیدن!

یه بار کوفته درست کردم، آرد نخودچی کافی نریختم، کوفته ها از هم پاشیدن و شبیه آش شدن. خیلی بد شدن. شکل کوفته نداشتن. نی نی سایتی ها میگن آرد نخودچی یادت نره!دیگه حتما این کارو می کنم. آرد نخودچی رو فراموش نمی کنم. کوفته هام دیگه از هم نمی پاشن.

آش شله قلمکاری که بی مزه شد!

یه بار آش شله قلمکار درست کردم، ادویه ها رو یادم رفت بریزم، آش بی مزه شده بود. هیچ طعمی نداشت. همه می گفتن ادویه نداره. نی نی سایتی ها میگن ادویه ها رو فراموش نکن!دیگه حتما این کارو می کنم. ادویه ها رو فراموش نمی کنم. آشم دیگه بی مزه نمیشه.

نان برنجی هایی که ترک خوردن!

یه بار نان برنجی درست کردم، روغن جامد زیادی ریختم، نان ها ترک خوردن و شکلشون بد شد. ظاهر خوبی نداشتن. همه می گفتن روغن زیاد داره. نی نی سایتی ها میگن روغن جامد رو کم بریز!دیگه حتما این کارو می کنم. روغن جامد رو کم می ریزم. نان برنجی هام دیگه ترک نمی خورن.

سوپ سبزیجاتی که خیلی رقیق شد!

یه بار سوپ سبزیجات درست کردم، آب خیلی زیاد ریختم، سوپ رقیق شده بود. مثل آب بود. هیچکس نخورد. نی نی سایتی ها میگن آب رو کم بریز!دیگه حتما این کارو می کنم. آب رو کم می ریزم. سوپم دیگه رقیق نمیشه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا